Изаберите Паге

(ВИДЕО) Шиптари са КиМ: Без Америке смо готови, напуштамо КиМ

Становници окупираног Косова и Метохије, албанске националности, одговарали су на питања новинара: Шта ће се десити када Американци напусте Косово и Метохију?

И сами свесни да је Косово и Метохија јужна српска покрајина и да се само због присуства америчке војске ствара привид да је то независна држава, већина испитаника дала је сличне одговоре.

„Ако они оду, то је веома опасно, јер ћемо и ми отићи из ове земље. Ова „држава“ је чудна и ствари би се могле променитити за два минута у случају да се камп Бондстил затвори“.

„Да није било америчког присуства, ми не бисмо остали овде. Без америчких трупа имаћете Србе на граници у року два сата“.

„Не знам. Ми смо још увек мала „држава“ и још увек нам треба њихова подршка. За нас су САД попут родитеља који брину о свом малом детету. Мислим да не би требало да оду.“

„То није ОК, ми нисмо безбедни. Ми смо пријатељи са Америком, само непријатељи Американаца то желе.“

„Мислим да би таксе требало укинути и не дозволити америчким војницима да оду, јер је то опасно. Без њих смо готови“.

„Отићи ћемо за њима. Зашто бисмо остали овде?“

Ово су одговори свих анкетираних шиптара. Ово јасно показује колико Албанци имају страх, уколико САД напусте окупирану јужну српску покрајину. Тај страх је итекако оправдан, јер и сами знају шта су чинили и шта их чека поп ослобођењу Косова и Метохије.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest