Изаберите Паге

СРАМОТА: Епидемиолог Зоран Радовановић каже да уранијум није штетан

Епидемиолог Зоран Радовановић срамно тврди да осиромашени уранијум, који је на Србију ио Црну Гору бацао злочиначки НАТО пакт, није штетан по здравље и да не озазива никакава обољења?!

Зоран Радовановић Фото: ФоНет/ Александар Барда

Иако је на више начина доказано да је осиромашени уранијум узрок повећаног обољевања од рака, епидемиолог Зоран Радовановић за америчку телевизију „Н1“ каже да не постоји не само директна, већ ни индиректна веза између осиромашеног уранијума који је НАТО користио током бомбардовања и канцерогених обољења у Србији.

„То знају и моји опоненти… Нико не би смео да тврди такву глупост ван граница Србије да је осиромашени уранијум канцероген“,  срамно је изговорио Радовановић за ову америчку, иначе антисрпску телевизију, поводом годишњице НАТО бомбардовања и теза да је употреба осиромашеног уранијума одговорна за пораст броја оболелих од рака у Србији.

Даље овај лекар наставља бесрамно да изговара:

„Још давно понудио сам као изазов, ко год од колега држи до себе и спрема се да путује у иностранство, да то каже ако хоће да црвени пред колегама“.

Истакао је и да ми сваке године бацимо на земљиште неколико пута више уранијума употребом минералних ђубрива него што је пало на централну Србију, што је још једна глупост, коју изговара овај лекар.

Епидемиолог Радовановић, овим гестом је показао, да му нису битне жртве НАТО пакта, које и дан данас оболевају и умиру, управо од последица осиромашеног уранијума, којим је злочиначки НАТО пакт запрашио читаву Србију, а и шире, а чије катастрофалне последице ће се осећати још много година.

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest