Изаберите Паге

СКАНДАЛ: Привредна комора Србије признала шиптарске терористе, па се покајала

На друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм, Привредна комора Србије је објавила две објаве, на енглеском и албанском језику, на којима су окачили тзв „заставу“ терористичке творевине „Република Косово“!

Привредна комора Србије

ПКС је у објави ставила заставе суверених држава и међу њима тзв. „заставу“ терористичке творевине „Република Косово“. Овим поступком ПКС је лажну државу признала као стварну државу.

Ова објава ПКС је изазвала бројне негативне реакције. Корисници друштвених мрежа су у коментарима испод ових скандалозних објава изражавали незадовољство и револт, док је Привредна комора Србије све те коментаре брисала.

Марко Чадеж, председник ПКС

Овим гестом, Привредна комора Србије крши Устав ове земље!

У међувремену ПКС је обрисала две спорне објаве са налога на друштвеним мрежава, вероватно због веома великог незадовољства јавности, које су људи изразили на друштвеним мрежама.

Доказ: Иако је ПКС обрисала спорне објаве, ми смо сачували њихову објаву, која је објављена на званичној страници ПКС на Фејсбуку

Поставља се питање како је ово могуће да се деси у једној нормалној држави? Да ли ће ико одговарати на овај скандал Привредне коморе Србије? Да ли ће се огласити Марко Чадеж и извинити? Нажалост у Србији све пролази и нико не одговара за своје поступке, тако да највероватније за ово неће нико одговарати из ПКС.

Аутор: kosovo-metohija.rs

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest