Изаберите Паге

Политичко проституисање Раде Трајковић: честитала ексремисти Куртију на новој позицији

Некадашња политичарка и једна од оних који су изнутра рушили српски корпус на Косову и Метохији, Рада Трајковић, упркос позамашним годинама и лошем здрављу, не посустаје у издаји.

Сепаратиста Рада Трајковић

Трајковићева је на Твитеру честитала Аљбину Куртију на новој позицији такозваног „премијера“ косовских сепаратиста.

У својој објави она је написала да „након две деценије у којима су владали људи који живе у прошлости продубљујући поделе, Kосово почиње изнова“!

У доласку на власт Аљбина Куртија нема ничег новог! Не само што је био на власти пре само неку годину, већ је и током кампање терористичких напада на српске цивиле, полицију и војску био политички активан! Извесна разлика у односу на шиптарске сепаратисте који су до недавно вршили власт и самог Куртија, јесте у томе што он није био активан војно, оружано. Ипак, познато је да је и тада заступао најекстремније ставове које су износили сепаратисти а исто чини и данас. Курти је један од оних који најчешће у јавности говори о „уједињењу Косова и Албаније“, практично, стварању Велике Албаније за шта се директно залаже. То је нови почетак на коме Рада Трајковић честита иегалном „премијеру“ на окупираном Косову и Метохији.

Још и горе од тога, она је Куртију честитала „у име свих етничких група“ наводећи да оне „полажу наде“ у Аљбина Kуртија те да од њега очекују правду, правичност и једнакост за све!

Ово је једна од најтежих увреда и понижење за сваког Србина на Косову и Метохији јер она нема право, нити је ко овластио, нити било одакле црпи легитимитет да говори у било чије име осим своје! А она управо то и чини па говорећи у своје име, понижава и потчињава све Србе на Косову и Метохији како би вештачки приказала непостојећи легитимитет зарад прикупљања личних политичких поена! Оваквим проституисањем она не само да одузима наду већ и спречава сваку могућност да се у нечему дође до правичног решења јер исказујући поверење албанском екстремисти Аљбину Куртију, она њему препушта све оне случајеве који вапе за правдом, а то су бројне отмице, убиства Срба, прогон, спаљивање и рушење кућа и светиња, отимање имовине и тако даље, и тако даље…

Гест Раде Трајковић представља један од најпрљавијих, најодвратнијих и најподмуклијих потеза које је било ко од политичара српског порекла повукао грабећи се за личну добит и интересе.

Многи су заборавили њено церекање у стилу конкубине крај Бернара Кушнера који је распамећено одговарао на питања о својој умешаности у трговину органима киднапованих Срба уз осмех шизофреника.

Она је тај заборав могла да искористи и да се прикаже „брижном“ али њен фокус није српска јавност већ они који могу да јој обезбеде можда неки нови положај и нову прилику за згртање новца.

Рада Трајковић је данас показала да може раме уз раме да стане крај Александра Вучића који је данима набрајао најмонструозније злочине, како га је називао, кољача Рамуша Харадинаја, а онда са њим, преко своје странке „Српска листа“, после неколико дана ступио у коалицију и довео га на власт.

Извор: kmnovine.com

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest