Изаберите Паге

Осмех за Космет: Подели радост – срцем уз срце Србије

Српска омладина и студенти окупљени око више организација из различитих градова, удружили су се ове године у оквиру хуманитарне акције „Осмех за Космет“ како би прикупили средства за куповину божићних пакетића деци из енклава на Косову и Метохији.

Под слоганом „Подели радост – срцем уз срце Србије“ започињемо заједничку кампању на друштвеним мрежама током које желимо да окупимо што више људи и подстакнемо оне који су у могућности да подрже нашу акцију, наводе организатори.

С обзиром да је ове године број посета Косову и Метохији био много мањи него претходних година, циљ нам је и да кроз акцију преносимо слике живота у јужној српској покрајини. Све што је пандемија вируса корона донела скоро читавом свету, није заобишло ни српски народ на Косову и Метохији. Велики број деце из удаљених енклава још увек немазимску гардеробу, школски прибор, играчке…

Зато вас позивамо да нам се придружите и подржите нашу акцију дељењем на друштвеним мрежама, снимцима подршке и донацијама, како бисмо показали са смо срцем уз срце Србије!

Акција траје до 31. децембра 2020. године, а пакетиће деци из Метохије и Косовског Поморавља уручиће чланови Х.О. „Косовско Поморавље“ из Партеша.

ВАШЕ ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ НА:

Динарски жиро рачун код Комерцијалне банке:

205-266929-36

Динарски жиро рачун код Интеза банке:

160-6000000743964-30

ПејПал:
paypal.me/kosovskopomoravlje

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest