Изаберите Паге

О нама

Добродошли на информативни портал Косово – Метохија ИНФО, који се налази на веб адреси kosovo-metohija.rs. Портал је посвећен окупираној српској покрајини, Косову и Метохији. Портал је званично почео са радом на дан Светог Краља Стефана Дечанског, 24. новембра 2020. године. Циљ овог медија јесте објективно, независно и непристрасно извештавање о догађајима, који се збивају на овом окупираном делу Србије. Бавићемо се пласирањем оних вести, које већина српских медија сакрива. Писаћемо о многобројним злочинима, почињених од стране Албанаца, као и о данашњем животу Срба на Косову и Метохији, који живе већ 21. годину у окупацији. Такође ћемо се бавити и издајом Косова и Метохије, која се увелико спроводи.

Портал Косово – Метохија ИНФО се не налази ни под чијим утицајем, како политичким, тако ни било каквим другим. Портал kosovo-metohija.rs поседује апсолутно независну уређивачку политику. Нас покреће љубав према Косову и Метохији, дакле према нашој земљи, вери, народу. Нас покреће правда, које одавно нема на окупираном Косову и Метохији.

Свима Вама, који сте искрени родољуби, који желите да се борите за место, на којем смо сви настали, Косово и Метохију, позивамо Вас да нам се прикључите, да пишете за наш портал, и да сведочите истину, без обзира одакле сте.

Pin It on Pinterest