Изаберите Паге

Никић: Ако издајници предају КиМ, затрећемо им семе

Гостујући у емисији на каналу Славија Инфо, господин Славко Никић који је својим храбрим иступом пробио медијску блокаду на неугледној такозваној телевизији Пинк, проговорио је по први пут о неким стварима.

Славко Никић

Наиме, после гостовања на телевизији Пинк, добио је информацију да су на њега покушали да пошаљу Вељка Беливука са екипом, али њега то није успело да застраши.

”Алберт Андријев, Никола Симић Циго су хероји држави, бранили и крварили за Србију, желим да кажем Вучићу и Дачићу да је срамота да није за њих било места у Алеји заслужних грађана. Срамота је да док су неки крали и зарађивали паре, њих двојица су крварили за Србију. У душама српских великана, они су у Алеји. Држава треба јавно да се извини војним ветеранима и да од срамоте ћуте годину дана”, рекао је Никић.

Такође, најавио је да појединци који су одлучили да предају Косово народу Албаније неће проћи и да ће испоштовати сваки педаљ државе Србије и да ће испоштовати устав и закон Србије, те је поручио властодршцима, али и осталим политичарима.

Српски ветерани, српска дијаспора и патриоте су написали поруку:

”Ко год стави потпис за један потпис, који би за де јуре, продао Косово и Метохију остаће без главе, али смо сада променили поруку. Ко год буде ставио потпис за предају српске земље албанцима, бранићемо српску земљу опет, и обећавам издајницима ћемо семе затрти. Нема манипулисања са онима који немају став. Ја имам став и не бојим се. Борићу се”, изјавио је Славко Никић.

”Ја не реметим јавни ред и мир, пријављен сам на адреси где живим. Ако неко хоће да ме убије, нека ме убије. Учиниће мени услугу јер ће народ добити новог Че Ге Вару.”

Такође, Никић је поручио свим Србима да се не плаше судија који не раде посао како би требало да раде и да истрају у својој храбрости у одбрани Косова и Метохије. Истакао је и да ће војни ветерани опет ратовати за Косово и Метохију и српске светиње ако за то буде било потребе, наводећи да је за то створен, и да је за то обучаван.

”Повратак на Косово и Метохију или смрт. Хвала онима који су ме напали и направили заверу. Сви су са моје стране безбедни ако издају Косово, уколико ме буду стрељали. Једино тако могу бити чист пред мојим друговима који су оставили кости на Кошарама.”

”Тас ће превагнути на патриотизам. Па ћемо видети онда где су границе Србије”, рекао је Никић.

Никада неће опростити Албанцима, али ни заборавити погром над својим народом.

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest