Изаберите Паге

НЕПРИЈАТЕЉ: Немачки амбасадор оправдава НАТО убиства Срба

Амбасадор непријатељске Немачке у Београду Томас Шиб скандалозно и без трунке срама изјавио је да је бомбардовање Србије и Црбе Горе 1999. године контроверзно питање, али да је реакција била потребна јер је требало спречити хуманитарну катастрофу и геноцид на КиМ, што је још једна шизофрена лаж, која долази из непријатељских кругова.

Непријатељ, амбасадор Шиб / Фото: Зоран Жестић / Танјуг

„Свестан сам да је то контроверзно питање и да није било одлуке Савета безбедности УН (о покретању војне акције). Али нека одлука је морала да буде донета, циљ је био избећи хуманитарну катастрофу, избећи геноцид“, бесрамно је изјавио немачки амбасадор Шиб за Радио-телевизију Војводине.

Шиб је казао да је бомбардовање „било веома тешко за Србију, али да не би требало заборавити да се није тек тако десило“.

„Проблем је био пронаћи решење за Косово, претходно су примењена сва дипломатска средства“, наставља овај немац, чија земља финснсира тероризам на окупираном Косову и Метохији.

Поставља се питање, у којој држави је могуће да један амбасадор даје овакве изјаве? Зашто држава Србија не реагује на овакво непријатељско понашање немачког амбасадора? Ко је њему дозволио да се овако понаша у сред Србије?

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest