Изаберите Паге

Ал Џазира: Мрзитељско муслиманско гласило лажи

Муслиманско пропагандно гласило „Ал Џазира“, поред тога што је познато по строгој антисрпској уређивачкој политици, познато је по једној речи, која их најбоље карактерише, а то је – лаж. Иста она лаж, коју свакодневно изговарају – а то је измишљени „геноцид“ у Сребреници.

Мрзитељско муслиманско гласило „Ал Џазира“

Муслиманска „Ал Џазира„, која има седиште у Дохи у Катару, преко своје филијале у Сарајеву, води прљави медијски рат против свега што је српско. Мржња овог муслиманског гласила је толико велика, да су запослили тешког антисрбина и тзв.“ новинара“ из Бања Луке Драгана Бурсађа, коме је смисао живота, да константно пљује по Србима, да измишља разне српске злочине, Сребренице, геноциде… Иако је Бурсаћ и сам српске националности, то га не спречава да најстрашније пљује по српском народу.

Муслиманска „Ал Џазира“ активно учествује у пројекту „Геноцид у Сребреници“.

„Лаж поновљена више пута, постаје истина“, основни је мото ове, такозване телевизије, те тако стално и указује на лажни геноцид који се догодио у Сребреници, организује програме посвећене лажном геноциду у сл.

Но то је све џаба, јер геноцида није ни било. А како је геноцид настао, новинари Ал Џазире би требало да питају злочиначки НАТО пакт и Турску, који су учествовали у том пројекту.

Док „новинари“ ове ТВ станице, када извештавају о Републици Српској, не смеју да изговоре“ Република Српска“, него користе само израз „РС“, када је реч о окупираној српској територији Косову и Метохији, ту једва чекају да јужну српску покрајину прикажу као независну државу.

Никакав муслимански лоби, који долази са поменуте телевизије, неће успети да изманипулише нормалног човека. На њихову жалост, не могу оспорити постојање Републике Српске, макар је они називали РС колико желе. Она је ту и увек ће бити.

Поручујемо им за крај, лажите колико желите, Ви најбоље знате да геноцида у Сребреници није било и да је изишљен, знате Ви зашто, Ви најбоље знате да не можете оспорити постојање Републике Српске, Ви најбоље знате да је Косово и Метохија само привремено заузета српска територија, коју је окупирао запад, зарад сопствених интереса и да је можете представљати независном државом колико желите, али Вам је узалуд.

Морате схватити да ово није муслимански свет. И да, престаните да глумите новинаре, кадa то нисте. Ви сте само слуге.

Аутор: kosovo-metohija.rs

 

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest