Изаберите Паге

ЉИГА: Бечић честита шиптарским терористима у име читаве Црне Горе

Колика је заоправо љига председник Скупштине Црне Горе, види се у његовим подмуклим, али тајним честиткама шиптарским терористима, који су окупирали јужну покрајину Републике Србије.

НИТ СРАМА НИТ ОБРАЗА: Алекса Бечић

„Ценећи значај парламентарних односа и контаката у укупним билатералним везама наших држава, надам се да ће наш међусобни ангажман бити у правцу наставка квалитетне размене искустава и других пракси, те развоја регионалне сарадње“, стоји у срамној Бечићовој честитци шиптарским терористима на окупираном Косову и Метохији.

“У име Скупштине Црне Горе желим да вам срдачно честитам на избору за председника Скупштине Републике Косово“, пише у скандалозној честитци председника Скупштине Црне Горе, Алексе Бечића.

Даље, дотични Бечић наставља:

„Косово пролази интензивну транзицију и реформе у циљу изградње успешног и просперитетног друштва заснованог на европским вредностима у чему има подршку Црне Горе“.

Срамна честитка Алексе Бечића

„Ценећи значај парламентарних односа и контаката у укупним билатералним везама наших држава, надам се да ће наш међусобни ангажман бити у правцу наставка квалитетне размене искустава и других пракси, те развоја регионалне сарадње. На крају, користим прилику да упутим, поштовани господине Коњуфца, изразе мог дубоког поштовања уз најбоље жеље за Ваше добро здравље и успех на високој функцији”, наводи овај подмукли политичар у честитци коју није могуће пронаћи на сајту црногорске Скупштине, пренио је портал Борба.

Бечић изгледа заборавља да је 80% грађана Црне Горе било против признања шиптарске терористичке творевине под називом „Република Косово“, коју је против воље грађана Црне Горе признао мафијашки режим ДПС-а, на челу са криминалцем Милом Ђукановићем. Бечић нема апсолутно никаква права да честита било шта шиптарским терористима у име читаве Црне Горе. Ако он лично подржава тероризам, може да честита шиптарским терористима шта жели, али само у своје име, не у име свих грађана Црне Горе.

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest