Изаберите Паге

Издају косовског завета вам нећемо опростити

Издају косовског завета вам нећемо опростити. Како нас је Ђедо опомињао и учио да никада не заборавимо да је Косово срце нашега срца! Нећемо опростити ни то што сте прихватили квалификацију светских лешинара да су Срби геноцидни и да је у Сребрници почињен геноцид.

Драган Вукотић

Британска ТВ комедија „Мућке“ у креацији Џона Саливана, емитована сада већ давних осамдесетих година прошлог вијека, ових дана у маленој Црној Гори доживљава свој препород, ваистину уз измијењену глумачку поставу али и британског сценаристу и Америчког редитеља.

Како се госпођа Карен боље сналази у „дублу“ тако јој је саиграч Џуди била неопходна као представник главних свјетских полицајаца. Тако да, када будемо говорили о црногорским мућкама сценариј и режију приписујемо двијема „душебрижним“ госпођама.

Када је претходни режим успјешно одиграо свако коло одсвирано опет по нотама „драгих“ госпођа и када су испунили све задатке, издали и продали претке, језик, писмо, државу, одрекли се Његоша, Светога Василија и Саве а самим тим и свог идентитета прихватајући тековине НДЦГ од 1941. године, одлучили су да измијене глумце али не и сценариј.

Након вишедеценијских превараната на позорницу ступају неки нови којима би позавидјели познати „мућкароши“ Дел Бој, Родни,Бојси, стриц Алберт…

Као сенилни стриц господин Премијер заборавља предизборна обећања која је давао народу и нашем сада Блаженопочившем митрополиту Амфилохију, најзаслужнијем за зраку свјетлости која је обасјала угњетавани српски род, а чијом подршком је и дошао на тако важној функцији.

Господине Кривокапићу зарад рушења бившег режима и наде у боље сјутра, опростили смо вам многе наизглед ситне а испоставиће се крупне преваре. Опростили вам и многе дате а погажене ријечи. Опроштени су вам и сви „договори“ који су важили онолико колико и ваша ријеч. Ништа!

Опростиле су вам и тробојке којима сте се китили и које су вас китиле у које сте се заклињали а замијенили их првом приликом неким другим.

Господине Кривокапићу, као српски корпус који вас је доминантно гласао опростили смо вам и прелијетање из стотинупроцентног Србина у двестапроцентног Црногорца иако то и није чудно јер корачате стопама ваших претходника. Опроштено је још мноштво других ствари.

Издају вам опростити нећемо. Благо мени.

Издају косовског завјета вам нећемо опростити. Како нас је Ђедо опомињао и учио да никада не заборавимо да је Косово срце нашега срца!

Нећемо опростити ни то што сте прихватили квалификацију светских лешинара да су Срби геноцидни и да је у Сребрници почињен геноцид. Кадија те тужио, кадија ти судио. Није хришћански не дати опрост али га ви нисте заслужили.

Када је неко коначно смогао снаге да истину назове правим именом и који је учен да само по правди може судити његову главу полажете на пањ да је сијеку они који су сасјекли све што је дисало чојском Црном Гором, уз прећутно одобравање и оних за које смо говорили да су наши а ни сами не знају ко су и чији су. Важан је мир. Важно је додворавање албанским сепаратистима на окупираном Косову и Метохији.
Ако нијесте способни или не смијете баштинити вриједности Петровићевске Црне Горе повуците се и препустите некоме ко смије, може и хоће.

Оканите се наметања неког новог „дуалног“ идентитета. Оканите се и примисли да би наша Српска православна црква требала мијењати своје име које поносито носи 8 вјекова.
Нека по среди нас буде Христос а не издаја и превара!

Пише: Драган Вукотић

Аутор је члан ГО Демократске народне партије

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest