Изаберите Паге

Издаја Косова и Метохије из врха САНУ

Најзад се догодила и више пута поновљена издаја српских Косова и Метохије из врха САНУ, што није обична издаја мање вредних ствари. То је чиста велеиздаја („Косово није наше“). Цео свет зна, па и све силе које траже да се одрекнемо великог и кључног националног дела своје Отаџбине уз потпис, јер они знају чије је Косово и Метохија.

Фото: Павле Капланец

Кад би они знали то што „зна“ председник САНУ Владимир Костић, сигурно не би сваки дан захтевали од нас да се одрекнемо тог кључног дела своје Отаџбине који је запосела страна војна сила на превару и изигравањем Кумановског споразума.

Дакле, ако цео свет, без икакве сумње, добро зна чији су стварно Косово и Метохија и тражи тај део света да то предамо уз потпис да бисмо га трајно изгубили, а то, тобож, не зна само председник САНУ В. Костић, то не може да буде ништа друго него класична издаја Отаџбине и свога народа.

То је и предаја и продаја КиМ-а из врха Српске академије. За такву суштинску велеиздају у стара времена губила се глава без суђења (далеко било да ми сматрамо вредним и потребним таквом издајнику узети такву главу, не никако; што се нас тиче, све бисмо му опростили само ако би схватио да није нимало часно да наставља да буде „највећа глава“ у САНУ; кад би схватио В. Костић да није баш толико важно да баш он предводи САНУ; потребно је да има макар мало достојанства па да схвати да би многи други (П. Пипер, Д, Баста, Светомир Арсић Басара – родом са Косова,) и још истакнутих академика достојанственије користили челну столицу. Уместо дементног човека који је чак заборавио чије је Косово; такав сутра може лако „заборавитти – чија је и цела Србија“.

Део текста „Укинути издајничку, па основати нову САНУ„.

 

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest