Изаберите Паге

ЕУ подржава терористе: Тзв „Косово“ је мафијашка држава

„Косово“ је регион Србије, који никада није смео да остане у рукама оних који га данас воде. Приштина укида основна права, владавину закона, функционисање демократских институција. Постоји трговина људима, трговина органима. Тзв „Косово“ је данас рак рана на Балкану.“

Тијери Мариани

Француски посланик у Европском парламенту, Тијери Мариани, на састанку Одбора за спољне послове који је данас одржан поводом извештаја о окупираном Косову и Метохији, рекао је да је тзв „Косово“ мафијашка држава.

Он је, такође, критиковао известиоца ЕП за тзв. „Косово“, Виолу фон Крамон, за њену подршку визне либерализације за тзв. „Косово“.

„Косово* је регион Србије, који никада није смео да остане у рукама оних који га данас воде. Приштина укида основна права, владавину закона, функционисање демократских институција. Постоји трговина људима, трговина органима. Тзв „Косово“ је данас рак рана на Балкану. Тачи се у Хагу терети за ратне злочине, док известилац фон Крамон није ни поменула ову чињеницу. Метастазе се шире Европом, мафијашке операције и оружје увезено у Француску са тзв „Косова“. Забринут сам због тога како известилац и већина политичких група подржавају либерализацију визног режима за тзв.“Косово“. ЕУ подржава мафијашку државу.“, рекао је Мариани.

Такође је критиковао и извештај фон Крамон о тзв. „Косову“, назвавши га неуравнотеженим и слепим.

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest