Изаберите Паге

Док се сећамо НАТО агресије, МУП изводи заједничке вежбе са злочиначком САД

1999. vs. 2021. – На шта више треба обратити пажњу? Док се широм Србије, Републике Српске и Црне Горе наш народ присећао НАТО бомбардовања 1999. године, којим су руководиле Сједињене Америчке Државе, читав март месец текуће, 2021. године, протиче у знаку заједничких вежби припадника америчких специјалних снага са МУП-ом Србије.

Скандал: Док се сећамо НАТО злочина, МУП Србије сптоводи вежбе са америчком војском

У наставку можете послушати обраћање америчког генерала, који се елоквентно представља као „Дејв“, са званичне Фејсбук странице Америчке команде за специјалне операције у Европи. Вежбе су започете 1. марта и трајаће читав месец, иначе се одржавају једном годишње, почевши од 2016. године.

Ове вежбе нису контроверзне само зато што се ове године плански одржавају у месецу када је започета америчка агресија на СР Југославију, већ и због тога што је Војска Србије у септембру прошле године увела шестомесечни „мораторијум“ на учествовање у свим војним вежбама, који истиче баш 9. марта, те ће и специјалци ВС учествовати у поменутом догађају.

Знаци навода су ту, јер је својевремено српским властима из ЕУ поручено да не смеју да учествују у војним вежбама са Белорусијом, која је још увек на тапету за извођење обојене револуције, па су одустајање од најављених војних маневара са Русијом и Белорусијом прошлог септембра, под називом „Словенско братство – 2020“, српске власти маскирале поменутим „мораторијумом“.

Погледајте видео ОВДЕ.

Текст: Александар Ђокић

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest