Изаберите Паге

Ђорђевић: Гомилају се докази о сарадњи власти Србије са „УЧК“

Председник Покрета Ослобођење, Млађан Ђорђевић, рекао је да власти Србије ћуте док се „гомилају докази“ о њиховој сарадњи с терористичком „УЧК“ и „албанским криминалним подземљем“, и не одговарају на питања која им је о томе поставио.

Млађан Ђорђевић

“На основу информација које смо стекли из више извора, ми смо отворили неколико важних афера у претходним недељама. Ни на једну од њих нисмо добили одговор, нити деманти, осим таблоидних напада који су брзо уследили”, написао је Ђорђевић у саопштењу.

Рекао је да “јавност још није добила објашњења о афери у којој је у Приштини завршило 11.000 докумената из Београда у вези с оптужницама Међународног суда за злочине УЧК”.

“Да ли је истина да је део тих докумената предат у замену за укидање оптужнице Милану Радоичићу на Косову? Да ли је тачно да је међу предатим документима и досије Хашима Тачија, који српске безбедносне службе воде од раних деведесетих?”, питао је Ђорђевић.

По речима Ђорђевића, “многи припадници криминалног миљеа с Косова, повезани са бившом УЧК, укључујући и Љирима Зекаја, Ментора Бећирија и Исмета Османија, стекли су српска држављанства и пасоше”.

Они, навео је он, “сада слободно зидају зграде и инвестирају у грађевински сектор по Србији, односно перу прљав новац овде”.

Он је истакао да су то “круцијална питања” која ће “раскринкати криминалну природу овог режима” и показати грађанима да “Вучић по питању признања такозваног „Косова“ ради све у договору са Албанцима, а по налогу Запада”.

Извор: beta.rs

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest