Изаберите Паге

Антисрпски Фејсбук блокира све српско: Пређите на руску мрежу Вконтакте

Страница портала Косово -Метохија ИНФО и њени админи, бликирани су по сто пута од стране антисрпског Фејсбука и то без икаквог разлога.

Илустрација

Пошто у последње време интезивно долази до драстичних облика цензуре на ”Фејсбуку”, слободни грађани морају тражити и налазити алтернативе.

Стога, препоручујемо свим нашим пратиоцима и читаоцима да отворе профиле на руској друштвеној мрежи ”Вконтакте“ на vk.com.

Процедура отварања профила је врло једноставна, а могуће је користити и постојећи Фејсбук налог.

Седиште Фејсбука за Србију се налази у Загребу, па с тога и не треба да чуди, што Фејсбук стално гаси и блокира српске странице и налоге и то без икаквог разлога.

Мржња прему свему српском је толико велика, да се са Србима обрачунавају чак и преко интернета и то два традиционална српска непријатеља – Американци и Хрвати. Ови први су нас убијали 1999. године и дан данас нам држе под окупацијом део наше земље, а ови други су само у НДХ побили и поклали 1 300 000 Срба. Да не помињемо 90-те и протеривања и нова убијања Срба. Шта да очекујемо од тих злотвора и злочинаца?

Такође, свим читаоцима препоручујемо да преузму са Плејстора и Еплстора ”Там Там” – руску апликацију са високим степеном криптографске заштите.

Наш налог на руској мрежи Вконтакте можете пронаћи: vk.com/kosovo.metohiya.

Оставите одговор

Свети Стефан Дечански

ВИНА „ДУША МЕТОХИЈЕ“

Пратите нас

КЛИК И ГЛЕДАЈ

Русија да се врати

НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

22. ГОДИНЕ ОКУПАЦИЈЕ

КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

ПОСЕТИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ

Pin It on Pinterest